Home » TARJOUS! Kylvä puupionin siemenet nyt!

TARJOUS! Kylvä puupionin siemenet nyt!

Nyt on oiva aika tehdä siemenkylvö sisälle. Kylvät siemenet huonelämpötilaan muovipussiin esim. rahkasammaleeseen tai multaan. Pidät kylvöksen kosteahkona ja tuuletat avaamalla pussia silloin tällöin tai teet pussiin muutaman reiän. Noin kahden kuukauden kuluttua siemeniin on kasvanut juuri. Tämän jälkeen siirrät pussin jääkaappiin noin kahdeksi kuukaudeksi, jolloin siemenet saavat kylmäkäsittelyn. Kasvukauden alkaessa voit kylvää siemenet vaikka kasvihuoneeseen, jossa taimikasvatus on nopeampaa pidemmän kasvukauden ansiosta tai sitten kylvät käsitellyt siemenet ulos taimikasvatus alueelle.

Tarjolla on uuden sadon 2018 Paeonia Rockii puupionin siemeniä, jotka olen kerännyt omilla tiluksillani kasvavista ja kukkivista Rockii puupioneista. Nyt on siis tarjolla kotimaista siementä todella talvenkestävistä taimista, jotka ovat osoittaneet karaistuneisuutensa arktisiin olosuhteisiimme.

Siemenpussi valikoimaan lisään nyt 20 siemenen pussin hintaan 10,90 euroa

Siemen pussit:

1 pussi 10 siementä  hintaan 6,90 euroa

1 pussi 20 siementä hintaan 10,90 euroa

3 pussia (3 x 10 siementä) 30 siementä hintaan 13,90 euroa

Hinnat sisältävät toimituskulut.

Tilaukset sähköpostilla info@puupioni.fi

tai puh. 050 5981 770 / Henriksson Raimo

 

Pikkujoulu- tai joululahja nyt viherpiiperrysystävälle tai sitten tartut tilaisuuteen ja kruunaat puutarhasi kasvattamalla pihallesi Kukkien Kuninkaan ihan omin pikku kätösin. Voin kertoa, että kun olet kasvattanut taimen siemenestä ihan itse niin nautinto puupionin kasvua seuratessa on moninkertainen.