Home » Paeonia Rockii puupionin taimet

Paeonia Rockii puupionin taimet

 

IMG_20150613_131532

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa Suomessa kasvatettuja Paeonia Rockii puupionin taimia. Olen kasvattanut taimet itse Suomessa kasvaneiden ja kukkineiden Rockii puupionien siemenistä. Siksi tarjoamani kotimaiset taimet ovat varmasti karaistuneita Suomen ankariin talviin ja joskus muutoinkin oikukkaisiin kasvuolosuhteisiin.
Taimet ovat nyt 5 vuotta vanhoja ja noin 30 – 50 cm korkeita. Siementaimet kukkivat ensimmäisen kerran noin 4 – 5 vuotiaina, siispä ensi keväänä on jo mahdollisesti odotettavissa kukkaloistoa. Myytävät taimet eivät ole vielä kukkineet ja siksi kukan väri ja muoto jää nähtäväksi. Lopullisen muodon ja värityksen pensaan kukka saa muutaman kasvukauden jälkeen, kunhan taimi on kunnolla juurtunut ja asettunut kasvupaikalleen.

 

Vinkkejä taimien kukkien väreistä ja muodoista saat www.puupioni.fi sivuilla näkyvistä kuvista. Kuvat on otettu Suomessa omassa puutarhassani kasvatetuista ja kukkineista Paeonia Rockii puupionien taimista.

 

IMG_20150621_114636

Tarjoan nyt sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada puutarhaasi Kukkien Kuninkaan todella edulliseen hintaan 39€ per taimi. Istuttamalla useamman taimen saat puupionien kukinnan pitenemään koska taimien kukinnan aloituksessa on eroja. Kolmen tai useamman taimen yhteistilauksesta annan -10 % alennuksen. Taimien hintaan lisätään paketin postituskulut 12€. Samaan pakettiin yhdellä postimaksulla mahtuu useampikin taimi. Taimet on myös mahdollista noutaa Turusta.

 

 

 

IMG_20160602_203623

 

 

Taimien toimitus alkaa elokuun lopussa – syyskuun alussa, riippuen loppukesän ja alkusyksyn lämpötiloista.

Terveisin Raimo Henriksson

P.S. Ja kerro kaverille kans